Eerste kookboekje te koop t.v.v. het jW-house

Dit jaar is ons eerste kookboekje geboren, en we willen dit graag aan jullie voorstellen op het smulfeest.

Alle leerkrachten hebben één (of meerdere) van hun succesrecepten doorgestuurd, en dit hebben we gebundeld in een leuk boekje. De opbrengst van het kookboekje zal verdeeld worden over de school zelf , en een goed doel: Het JW-house.

Het JW-house is een project dat Anne-Mie Asnong( collega die lang in het 6de lj gewerkt heeft en daarna is uitgeweken naar Amerika!) haar zoon heeft opgestart toen hij voor de tweede keer de strijd aanging tegen kanker. Jammer genoeg heeft Jan-Willem de strijd verloren, maar zijn huis staat er wel degelijk in Californië.

Het Jan-Willem-house biedt opvang aan families van zieke mensen naast het ziekenhuis, en wordt volledig bemand door vrijwilligers. Het huis kan alleen voort bestaan door giften van iedereen. En daar willen wij als school ons steentje toe bijdragen.

Het kookboekje zal je kunnen kopen op het standje van het JW-house aan €15. Willen jullie graag een exemplaartje reserveren, stuur me dan voor 3 februari een mailtje op katrien.jonckheere@leuven-zuid.be

Gelieve de naam van je zoon/dochter te vermelden en de klas!

Alvast bedankt in naam van het Jan-Willem house (http://jwhouse.org/)

juf Katrien