Helpers gezocht HHHappy-feest – Plantjesverkoop

Vrijdag 5 mei is het HHHappy – FEEST op onze school! Allen daarheen!

Traditiegetrouw is ook de Ouderraad vertegenwoordigd. Graag lanceren we bij deze een oproep om ons bij de volgende zaken te helpen.

1.  Opnieuw een warme oproep voor al uw lekker gebak en taart. (Af te geven in Kleuterpaviljoen)

2. Helpende handen gezocht om mee te helpen achter de toog. (Kleuterpaviljoen)

3. De plantjesverkoop laten we (voor uw en ons gemak) op dezelfde dag doorgaan. Om die 1600 bestelde plantjes (waarvoor dank!) klaar te zetten en uit te delen, hebben we uiteraard ook jullie hulp nodig. De plantjes kunnen naast Zonnewende (nieuwe wilgenhut en moestuin) worden afgehaald tussen 15u en 17u. Nadien niet meer, elke ouder heeft recht om deel te nemen aan het schoolfeest… Dus als u verhinderd bent, laat dit dan weten op oudershhh@gmail.com.

Dozen en kratten (om de plantjes mee te geven) mogen massaal naar de hal van Mater Amabilis worden gebracht!

4. Boomschors gezocht. U heeft het misschien nog niet gezien, maar de school is een prachtige wilgenhut rijker (zie foto). We zijn op zoek naar boomschors om daarrond te leggen. In de hiernavolgende doodle, staat ook het vakje boomschors aangegeven. Daarin kan u te kennen geven dat u ons daarbij wilt helpen. Uiteraard verwachten we niet dat u deze op de dag van het schoolfeest brengt.

 

Inderdaad, u heeft het goed gelezen (en begrepen), we hebben heel veel helpende handen nodig …

Wilt u ons helpen? Gelieve dan deze doodle in te vullen, alvast hartelijk bedankt hiervoor! Gelieve ook je emailadres erbij te noteren, zodat we je evt. kunnen contacteren.

https://doodle.com/poll/uusqgfm2ngnvfkbr

Vragen/opmerkingen? Eén emailadres, oudershhh@gmail.com

Tot dan!