Wij gaan op Wereldreis !!

Op 18 november 2017 nemen we je vanaf 16u tot 21u mee op onze wereldreis.

We vliegen dit jaar naar maar liefst 19 bestemmingen! Spanje, Portugal, Ecuador, Marokko, China, Vietnam, Brazilië, Hongarije, Congo, België, USA en Libanon waren er de vorige keer ook bij. Nieuwe bestemmingen zijn Irak, Syrië, Zuid-Afrika, India, Egypte, Mother Russia en Algerije!

Kom in en rond de Elisabethrefter – gele hall (middelbare school) – proeven van de heerlijke hapjes en drankjes, doe mee aan de vele activiteiten, laat je onderdompelen in de vele culturen die onze school rijk is!

Onder aan dit artikel kan je het programmaboekje terug vinden, of je kan het komen oppikken aan de kassa samen met het internationale “doe”-paspoort voor al je kinderen.
Voor de volgende activiteiten vragen we je vooraf in te schrijven :
Initiatie Capoeira : https://doodle.com/poll/u8wssw2pq4sd6yub
Yoga voor kinderen : https://doodle.com/poll/cdb9amkf5iz6z4pa

Hoewel er reeds meer dan 100 ouders en leerkrachten zich hebben opgegeven om mee te helpen (waarvoor nu reeds ontzettend veel dank), is dit niet voldoende om er een heus feest van te maken, mogen we je daarom vragen om een uurtje bij te springen. Vooral de anderstalige ouders zijn nog op zoek naar helpende handen! (helpen met activiteiten, vertalen, …)
Je kan je naam opgeven via volgende link : https://doodle.com/poll/w4k8evqvixsk2wu5
Tot slot, nog even aan herinneren dat op die dag voordien ook het weggeefplein plaatsvindt.

Graag tot dan!

Program English

Programmaboekje nederlands